Recopilación de los distintos documentos derivados de los proyectos llevados a cabo por la Red de Inspección Ambiental REDIA.
Para acceder a la información de cada apartado, despliegue las categorías y haga clic sobre el nombre de la misma.
Recopilación de los distintos documentos derivados de los proyectos llevados a cabo por la Red de Inspección Ambiental REDIA.
Para acceder a la información de cada apartado, despliegue las categorías y haga clic sobre el nombre de la misma.
Inspecciones conjuntas en el sector de la refinería en las que han participado las Comunidades Autónomas de Andalucía, País Vasco y Galicia.
Inspecciones conjuntas en el sector del tratamiento de superficies en las que han participado las Comunidades Autónomas de Madrid, País Vasco y La Rioja.
Participación de la Red en los proyectos desarrollados por IMPEL durante el año 2016
Participación de la Red en los proyectos desarrollados por IMPEL durante el año 2017
Participación de la Red en los proyectos desarrollados por IMPEL durante el año 2018
Participación en el Twinning entre España, Polonia y Turquía cuyo objetivo es el de facilitar la adaptación de Turquía a lo exigido por la Directiva IPPC (y por la nueva Directiva de Emisiones Industriales).
Participación en el Twinning liderado por Galicia relativo al fortalecimiento de las capacidades de inspección ambiental en la Republica de Macedonia, que finaliza en junio de 2016.
Jornada formativa sobre la elaboración de Planes de Inspección según la Guía de IMPEL "Hacer las cosas bien...II" Bilbao.
Participación de REDIA en la 5ª Asamblea General de la Red Europea de Inspección Ambiental IMPEL donde se dio a conocer la trayectoria de la Red.
Esta reunión se celebró dentro del marco del Plan de mejora en la participación activa de los miembros en la red IMPEL. El Plan fue llevado a cabo por IMPEL e incluía visitas de los miembros de la Junta Directiva de IMPEL a los distintos países para fomentar su participación tanto a nivel de participación en los proyectos como de liderazgo de los mismos así como en la participación de los Grupos de Expertos.
Difusión de la Red REDIA por parte de todas las Comunidades Autónomas y el Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente.
Curso de formación sobre la inspección ambiental de traslados transfronterizos de residuos que se realizan dentro de la Unión Europea.
Jornada técnica sobre la situación de la inspección ambiental integrada y la Red REDIA de inspección ambiental.
Redacción del texto de trasposición del artículo 23 de la Directiva de Emisiones Industriales (DEI) al ordenamiento jurídico español, en cuya elaboración participaron la mayor parte de las Comunidades Autónomas.
Desarrollo de un modelo y fijación de los contenidos para la elaboración de planes y programas de inspección ambiental a instalaciones.
Desarrollo de un herramienta común básica para la Evaluación sistemática de los riesgos ambientales de las instalaciones incluídas en el ámbito de aplicación de la DEI.
Desarrollo de un modelo y fijación de los contenidos para la elaboración de planes y programas de inspección ambiental a instalaciones.
Recursos necesarios de inspectores ambientales para adaptarse a la Directiva de Emisiones Industriales y al Reglamento Europeo de Traslado de Residuos. Número mínimo de inspectores ambientales en función del número de instalaciones IPPC que dispone la Comunidad Autónoma.
Informació sobre ús de galetes: Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per mantenir la sessió, personalitzar l’experiència de l’usuari i obtenir dades estadístiques de navegació. Pot acceptar totes les galetes o, si vol, pot configurar quin tipus de galetes permetre. Per a més informació sobre les galetes utilitzades, consulti la nostra Política de galetes.
En aquest lloc web s’utilitzen dos tipus de galetes. En primer lloc, les denominades “galetes funcionals”, que són necessàries per al funcionament correcte del portal i que s’encarreguen d’emmagatzemar dades de sessió per millorar l’experiència de l’usuari. D’altra banda, les “galetes analítiques”, que s’encarreguen de recopilar informació de l’ús del portal, sense informació personal, i possibiliten un servei millor i més apropiat per part d’aquest portal.
Les galetes són arxius que es poden descarregar al seu equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, en funció de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.
Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin, se’n poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.
Hi ha també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, i llavors poden ser galetes de sessió o galetes persistents.
Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tracten les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.
Per a més informació sobre això, pot consultar la Guia sobre l’ús de les galetes de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
El portal web del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic utilitza Adobe Analytics, eina d’analítica que ajuda els llocs web i els propietaris d’aplicacions a entendre la manera en què els seus visitants interactuen amb les seves propietats. Adobe Analytics utilitza un conjunt reduït de galetes per recopilar dades i informar de les estadístiques d’ús dels llocs web, enviant aquesta informació sense identificar personalment els visitants i sense compartir-la, en cap cas, amb tercers. Aquestes galetes es poden rebutjar o acceptar, ja que no interfereixen en el funcionament del portal, però serveixen de gran ajuda per aportar informació que possibilita un servei millor i més apropiat per part d’aquest portal. Per a més informació sobre galetes d’Adobe Analytics i privacitat, pot consultar els enllaços següents:
A més, les pàgines que ofereixen continguts relacionats amb la xarxa social X només creen galetes si l’usuari té sessió iniciada al lloc d’X. Per a més informació sobre la descripció d’aquestes, pot consultar l’enllaç següent: Privacitat a la xarxa social X
Finalment, es descarrega una galeta de tipus tècnic denominada miteco-compliance, pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona el consentiment de l’usuari davant l’ús de les galetes a la pàgina web, amb l’objectiu de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de manera que als primers no se’ls mostri informació sobre això a la part superior de la pàgina. Aquesta galeta és d’utilització obligada per al funcionament correcte del portal.
El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic permet l’acceptació o el rebuig de les galetes no essencials per al funcionament del portal. Per fer-ho, una vegada que l’usuari accedeixi al portal, es mostrarà un missatge a la part central amb informació de la política de galetes i les opcions següents:
· Firefox
· Chrome
· Safari